BERNARDO SILVA: Očekuje nas teško finale sa Interom

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 11:43

BERNARDO SILVA: Očekuje nas teško finale sa Interom

Mančester Siti ubedljivo savladao Real urevanšu.

Fudbaler Mančester sitija Bernardo Silva izjavio je da očekuje težak meč u finalu Lige šampiona protiv Intera, ali je dodao da Građani imaju veliku šansu da po prvi put u istoriji osvoje najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, prenose britanski mediji. Mančester siti je izborio plasman u finale LŠ, pošto je sinoć na svom terenu pobedio Real 4:0 u revanš meču polufinala. U prvom susretu odigranom prošle nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Madridu bilo je 1:1.

 - Bila je ovo divna noć za nas. Znali smo da će da bude teško da pobedimo ovakav Real sa 4:0. Znamo koliko je Real čvrst tim. Na prvom meču u Madridu nisam bio onaj pravi i želeo sam da to nadoknadim. Morao sam u revanšu da budem bolji zbog navijača i saigrača. Mali sam, ali umem da igram glavom - rekao je Silva, koji je postigao dva gola za Mančester siti na sinoćnjem meču.

Mančester siti će u finalu Lige šampiona 10. juna u Istanbulu igrati sa Interom.

 - Gledao sam Inter i izgleda vrlo dobro, jaki su i organizovani u odbrani. Očekuje nas teško finale. Biće teško, ali pokušaćemo da ih pobedimo. Želimo da osvojimo i titulu u Premijer ligi zbog svojih navijača - naveo je Silva.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.