BATE Borisov posle drame osvojio Kup Belorusije

Izvor: RTS, 24.Maj.2020, 19:46

BATE Borisov posle drame osvojio Kup Belorusije

Fudbaleri BATE Borisova osvojili su Kup Belorusije pobedom u dramatičnom meču nad Dinamom iz Bresta. BATE je savladao Dinamo rezultatom 1:0 posle produžetaka, a jedini gol na meču postignut je u 121. minutu.
Klub iz Borisova, u čijem stručnom štabu se nalazi naš nekadašnji kolega Luka Jevtović, došao je do četvrtog trofeja u nacionalnom Kupu.

Heroj je bio Zahar Volkov, koji je u samom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << finišu susreta postigao pobedonosni gol, pošto je mu je posle karambola u kaznenom prostoru, lopta pala na volej i on je prosledio u mrežu. BATE je tako izbegao penale i došao do velikog slavlja.
Utakmica u Minsku bila je tvrda i neizvesna, bez većih uzbuđenja. Dinamo Brest je očekivao jedanaesterce i nadao se da može da tako sruši favorizovanog protivnika, pre nego što je Volkov na već opisan način pogodio za trofej.
BATE je rekorder Belorusije sa četiri osvojena Kupa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.