BARSA PRETI REALU: Na Kamp Nou STIŽE bivši igrač Madriđana! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2017, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARSA PRETI REALU: Na Kamp Nou STIŽE bivši igrač Madriđana! (FOTO)

Veliki transfer.

Predstojeće leto doneće jedan od najvrelijih transfera u poslednjih nekoliko sezona. Posle prelaska Nejmara iz Barselone u PSŽ, Kilijana Mbapea (Monako-PSŽ) i Leonarda Bonućija (iz Juventusa u Milan), još jedan igrač preći će u redove velikog rivala.

Pročitajte i:

IZGLEDALO JE UŽASNO! Španac promašio loptu i ŽESTOKO udario ruskog golmana u GLAVU (VIDEO)

SAMO NE ONI: Srpski DŽELAT pretposlednji učesnik Mondijala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Rusiji! (VIDEO+FOTO)

KRSTAJIĆ JASAN: Opravdao sam POVERENJE Kokeze i Bunjevčevića (FOTO)

SEVILJA GA DOVODI VEĆ U JANUARU: Reprezentativac Srbije stiže u Primeru (FOTO

Bar su se tako načelno dogovorili predstavnici katalonskog giganta i Jorgandžija, oko prelaska Antoana Grizmana iz madridskog Atletika na Kamp Nou!

Kako prenosi "Mondo Deportivo", napadač francuske reprezentacije dobiće petogodišnji ugovor i priliku da igra u tandemu sa Leom Mesijem i Luisom Suarezom, iako se Simeonevoj četi obavezao na vernost 2022!

IDEALNA ZAMENA ZA NEJMARA: Barselona uzima igrača rivalu (FOTO)

Atletiko je prošle sezone udvostručio Grizmanovo obeštećenje sa 100 na 200.000.000 evra, ali će od jula 2018. godine na snazi ponovo da bude stari iznos klauzule.

Iako je Mančester junajted odavno zagrizao za iskusnog golgetera, poslednji sastanak otklonio je dilemu kome će se carstvu nekadašnji igrač Real Sosijedada privoleti.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.