BARSA NIJE DOZVOLILA DA BUDE MAJSTORICA: El Klasiko u finalu prvenstva Španije

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 23:30

BARSA NIJE DOZVOLILA DA BUDE MAJSTORICA: El Klasiko u finalu prvenstva Španije

Katalonci imaju prednost domaćeg terena.

Košarkaši Barselone su u četvrtom meču u Malagi savladala Unikahu 87:75 i tako slavila 3:1 u seriji. Tako da eć u finalu španske lige biti veliki derbi, jer je prethodno i Real izbori mesto u završnici.

U prvoj i trećoj četvrtini bila je viđena sjajna igra Katalonaca koji su pred poslednu deonicu vodili saa 73:52. Bilo je 23:14 za domaće u poslednjih 10 minuta, ali se pobednik nije dovodio u pitanje.

Kod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobednika najefikasniji je bio Nikola Mirotić sa 14 poena, dva više od Satoranskog, dok je Nikola Kalinić meč završio sa osam poena, tri asistencije i dva skoka. Na drugoj strani Kalinoski i Peri postigli su po 15 poena.

U finalnoj seriji prednost domaćeg terena imaće Barselona, tako da će se prva utakmica igrati u Blaugrani, kao i eventualna majstorica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.