BARANI SE NE ŠALE: Mornar PREDSTAVIO novo POJAČANJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 17:05

BARANI SE NE ŠALE: Mornar PREDSTAVIO novo POJAČANJE!

Gaje visoke ambicije.

Na nedavno održanoj Skupštini Mornara iz Bara, doneta je odluka da doskorašnji košarkaš abaligaša pređe u klupske funkcionere.

Lion je napravio senzaciju izbacivši Juventus s Ronaldom i pokazao da Mančester Siti ima čega da se plaši pred večerašnje (21.00) četvrtfinale u Lisabonu. Građani su svakako veliki favoriti s kvotom 1,28, a dupla šansa X2 je 3,65, dok je 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Siti - Lion.

Naime, Lazar Pavićević je odlučio da završi igračku karijeru, a Skupština ga je imenovala na funkciju generalnog menadžera.

Dakle, posle dovođenja velikog broja novajlija, u Mornaru su odlučili da pojačaju i rukovodeći kadar, pa je Lazar Pavićević odmah po završetku igračke karijere dobio novu funkciju u klubu.

Raičević novi predsjednik a Pajković novi član Skupštine, Lazar Pavićević generalni menadžer Mornara https://t.co/0XB34nzSIx via @MornarBar pic.twitter.com/rJhYJSsGOZ

— KK Mornar Bar (@MornarBar) August 14, 2020

– Procenili smo da nam je potreban čovek koji će rukovoditi klubom kao spona igrača, stručnog štaba i administracije i biti zadužen za kontakte sa međunarodnim asocijacijama. Iako je mlad, Lazar se kao doskorašnji igrač kluba i nekadašnji američki student, svojim referencama uklapao u te zahteve i sa zadovoljstvom je prihvatio ponuđenu funkciju - stoji u saopštenju Mornara.

Podsetimo, Pavićević je bivši kadetski i juniorski reprezentativac Crne Gore i tri sezone član seniorskog tima Mornara, sa kojim je osvojio i titulu nacionalnog šampiona 2018. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.