BANE PODIGAO I DRUGI TROFEJ: Zenit osvojio DUPLU KRUNU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2020, 18:35

BANE PODIGAO I DRUGI TROFEJ: Zenit osvojio DUPLU KRUNU! (VIDEO)

Neizvesna utakmica odlučena golom iz penala.

Dupla kruna je u rukama Zenita. Šampion Rusije je danas osvojio i Kup, pošto je u napetom finalu na jedvite jade savladao drugoligaša Himki sa 1:0 (0:0).

Večeras (21.05) igra se vrlo zanimljiv meč u Hrvatskoj, direktna borba za mesto u kvalifikacijama u Ligi šampiona, gde komšije prvi put u istoriji imaju dva predstavnika. Osijek čeka Lokomotivu, oba tima imaju 62 boda, a domaćin bolju gol-razliku i odgovara mu i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << remi. Kec je 1,90, iks 3,45, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Osijek – Lokomotiva.

Jedini gol postigao je Artjem Dzjuba i to iz penala u 86. minutu. Tek tada i na takav način, udarcem sa 11 metara, matiran je fantastični golman Himkija Ilja Lantratov, koji je činio čuda ispred svog gola.

Imao je Zenit sreće, u poslednjim trenucima utakmice štoper Himkija Egor Danilkin je pogodio stativu.

Srpski defanzivac Branislav Ivanović odigrao je svih 90 minuta sa kapitenskom trakom na ruci i ima tu čast da podigne i drugi trofej u poslednjih nekoliko dana.

Podsetimo, Zenit je jedinu put duplu krunu osvojio 2010 godine kada je trener bio Italijan Lućiano Spaleti.

BONUS GALERIJA 

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.