BAJIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Idem u Beograd da pobedim Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 21:17

BAJIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Idem u Beograd da pobedim Zvezdu

Odluka o finalisti pada u utorak.

Igokea je u Laktašima pobedila Crvenu zvezdu 81:68 i izborila se za majstoricu polufinala plej-ofa ABA lige.

Trener kluba iz Republike Srpske Dragan Bajić je posle meča rekao da je tim ispunio najvažnije - nije pao u finišu, što se dešavalo u poslednja dva susreta sa crveno-belima u Beogradu.

- Čestitam timu na izvanrednoj utakmici. U pripremi smo rekli da moramo 40 minuta, da nam se ne ponove dve utakmice iz Beograda. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U obe smo igrali dobro 35 minuta, pa pali. Večeras nije bilo tako, a moram da istaknem defanzivnu liniju, zaustavili smo i Korija Voldena i Džordana Lojda, sve koji su bili opasni po koš, spustili smo zvezdu na 68 poena, što je sjajno - rekao je Bajić.

U utorak je majstorica, a zvanično najbolji trener lige ne krije samopouzdanje.

- Ja pritiska nemam, tako je bilo od početka, od kada sam preuzeo ovaj tim. Tako sad i u Beograd idem, sa mnogo samopouzdanja, od početka to govorim. Idem da pobedim - istakao je Dragan Bajić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.