BAJERN NACILJAO VEZISTU: Bavarci ponudili 22 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 18:00

BAJERN NACILJAO VEZISTU: Bavarci ponudili 22 miliona evra

Na ovom pojačanju insistira trener Julijan Nagelsman.

Šampion Nemačke Bajern iz Minhena ponudio je danas Lajpcigu 22 miliona evra za vezistu Konrada Lajmera, preneli su nemački i španski mediji. Repezentativac Austrije proveo je čitavu karijeru u fudbalskom sistemu Red bula u kom su Lajpcig, Salcburg i filijala austrijskog tima Lifering.

Lajmer je upravo u Liferingu 2014. počeo profesionalnu karijeru, a potom je nastupao za Salcburg, da bi mu naredni stepenik od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2017. godine bio Lajpcig. Na dovođenju Lajmera insistira trener Bajerna Julijan Nagelsman koji ga dobro poznaje iz perioda dok su sarađivali u Lajpcigu, a nemački stručnjak za Austrijanca je rekao da je "mašina za presing".

Olakšavajuća okolnost za Bajern je činjenica da je Lajmeru istekla obavezna otkupna klauzula u ugovoru koja je iznosila 35 miliona evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.