BAHATO: Aleksandar Kolarov napao novinara

Izvor: NaDlanu.com, 25.Mar.2013, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAHATO: Aleksandar Kolarov napao novinara

Zamenik kapitena reprezentacije Srbije Aleksandrar Kolarov pre konferencije za novinare koja je u nedelju održana u Staroj Pazovi, verbalno je napao kolegu iz dnevnog lista "Alo"

"Sram te bilo šta pišeš, što ne napišeš nešto stručno, nego gluposti", rekao je Kolarov, koji nije želeo da sasluša kolegu koji ga je upitao o čemu se radi. "Šta se praviš lud, znam da si bio u Zagrebu i video sam tvoju sliku u novinama" nastavio je Kolarov sa napadima, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je novinar pokušao da mu objasni da on nije autor tog teksta. Defanzivac Srbije je nastavio u pretećem tonu: "Šta ustaješ, ja pričam, sedi tu. Lupetaš tamo, pozivaš narod da u Novom Sadu ne dođe na utakmicu. Izigravaš šmekera, sram te bilo" završio je Kolarov svoju tiradu. Desetak minuta kasnije je sve razjašnjeno, a Kolarov se izvinio novinaru.Izvor: SMEDIA

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.