BAHAR NI DA ČUJE! Zvezda odbila ponudu iz Primere

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 14:19

BAHAR NI DA ČUJE! Zvezda odbila ponudu iz Primere

Svestan rizika.

Španski prvoligaš Hetafe pokazao je zainteresovanost da početkom avgusta ukrsti odmeri snage sa Crvenom zvezdom. Plan je bio da crveno-beli gostuju u predgrađu Madrida u prvoj sedmici avgusta, ali trener Barak Bahar nije bio za to da se ova ideja realizuje.

Iako je crveno-bele obradovao poziv iz Španije, na kraju je odlučeno da se od te utakmice odustane. Nije želeo Izraelac da rizikuje, pošto bi ekipa morala da putuje između dva kola Superlige >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije.

Barakova ekipa je već odmerila snage sa Zenitom, Nefčijem i Fenerbahčeom, a sada se čeka sreda i dolazak italijanske Fiorentine. Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić je najavio da će početkom septembra u Beogradu gostovati i Olimpijakos.

Do početka Primere Hetafe će igrati prijateljske mečeve protiv Granade i Vitesea.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana, supruga Milana Borjana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.