BAHAR NAREDIO OFANZIVU: Zvezda napada Nefči sa Olajinkom i Krasoom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 18:01

BAHAR NAREDIO OFANZIVU: Zvezda napada Nefči sa Olajinkom i Krasoom

Druga provera crveno-belih u Rusiji.

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se danas od 18:30 sa ekipom Nefčija u Sankt Peterburgu u okviru pripremnog turnira u Rusiji.

Posle trijumfa nad Zenitom od 2:1, ekipa Baraka Bahara igra svoj drugi meč u Sankt Peterburgu, odnosno četvrti od početka priprema. Izraelski stručnjak je napravio nekoliko promenu u startnoj postavi u odnosu na duel sa šampionom Rusije.

Fudbaleri Crvene zvezde će danas od 18:30 po srpskom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sat kasnije po lokalnom vremenu, odigrati drugi pripremni meč u Rusiji u okviru PARI kupa. Protivnik je ekipa Nefčija, a meč možete pratiti uživo na @ZvezdaTV_fkcz i zvaničnom Jutjub kanalu FK Crvena zvezda.

🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/9otWb2WGi2

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 8, 2023

Osman Bukari dobio je prednost u odnosu na Gejlroa Kangu, dok će ovoga puta u špicu napada crveno-belih biti velika pojačanja Piter Olajinka i Žan Filip Kraso.

CRVENA ZVEZDA: Glazer – Eraković, Mijailović, Dragović – Nedeljković, Stamenić, Bukari, Mitrović – Ivanić – Kraso, Olajinka.

NEFČI : Brkić - Kverkvelija, Salahli, Aliev, Buldov - Jusifi, Israfilov, Ozobić, Zulfugarli, Hajijev - Saldania.

Aleksandar Katai je i dalje na listi povređenih, tako da nije ni u prorokolu u kome se za razliku od njega nalaze  Popović, Spajić, Šljivić, Kanga, Vigo, Milunović, Kangva, Ado, Mijatović, Rodić, Lučić, Leković, Mituljikić i Nikolić od koji će većina dobiti priliku u duelu sa Nefčijem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.