BAHAR HVALI ZVEZDINE PROMENE: Prošle godine je bilo drugačije, lošije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 22:58

BAHAR HVALI ZVEZDINE PROMENE: "Prošle godine je bilo drugačije, lošije"

Sviđa mu se podloga.

Nova pobeda za fudbalere Crvene zvezde pred start sezone, a savladan je TSC rezultatom 3:0.

I igra i rezultat mogu da raduju šefa stručnog štaba Baraka Bahara.

- Srećni smo zbog pobede, ali ovo je početak, a mi hoćemo da napredujemo iz meča u meč. Presing je bio dobar, lopta se kretala kvalitetno i svidelo mi se ponašanje igrača, pogotovo mladih koji su borbeno ušli u utakmicu. Sviđa mi se za sada šta vidim, ali moramo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radimo još - počeo je Bahar.

Menjala je Zvezda formaciju u toku meča, počeli smo sa tri defanzivca, a zatim zaigrali sa četvoricom.

- Svaka utakmica je priča za sebe. Sad moramo da se oporavimo, ali moramo da budemo spremni za Fiorentinu pred navijačima. Jedva čekam to, da vidim naše navijače, baš sam uzbuđen. Znam da su ljudi na odmorima, leto je, ali verujem da biti ispunjena Marakana. Želimo da ih učinimo ponosnima, znamo da su zadovoljni, ali smo svesni i da moramo da nastavimo ovako.

Hvali stručnjak iz Izraela novu podlogu na Marakani.

- Sjajno je! Igrao sam sa Makabijem prošle godine ovde i bilo je skroz drugačije, lošije. Sada je fantastično, lopta ide lepo, pas je pas, šut je šut, i zaista je sjajan posao urađen - podvukao je Bahar.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Nurija, žena Ćavija Ernandeza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.