Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BADMINTON: Šešić akter trenerskog kursa u Sofiji

U sportskoj hali “Evropa” u Sofiji od 23. do 27. marta održan je trenerski kurs, na kom je Srbiju predstavljao Igor Šešić.


U organizaciji Badminton saveza Bugarske od 23. do 27. marta 2016, u novoizgrađenoj Sportskoj hali “Evropa” u Sofiji, održan je trenerski kurs. Među 20-ak učesnika iz pet zemalja bio je i srpski trener Igor Šešić. Kursom je rukovodio poznati holandski stručnjak Martin Van Doremalen u saradnji sa dva svoja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << asistenta.
– Prezadovoljan sam učešćem na ovom kursu na kojem sam umnogome proširio svoja trenerska saznanja. Svakog dana imali smo po dva dvočasovna pokazna treninga u velelepnoj hali sa čak devet terena. Prošli smo mnogo toga. Od taktike pa sve do tehničke pripreme za singl, dubl i miks. Poslednjeg dana kursa Doremalen nam je održao teooretsku nastavu s akcentom na pripremu različitih ciklusa treninga. Na kraju kursa svi, uključujući i mene, dobili su sertifikate sa potpisom ovog vrsnog stručnjaka iz Holandije i Badminton saveza Bugarske, preneo je svoje utiske sa trenerskog kursa u Sofiji Igor Šešić.
Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri je doprinelo učešću Igora Šešića na trenerskom kursu u Bugarskoj.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.