BADI HILD OGORČEN: Poslao poruku Divcu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 15:08

BADI HILD OGORČEN: Poslao poruku Divcu!

Ne odgovara mu status.

Badi Hild, košarkaš Sakramento Kingsa, jasno je stavio do znanja svima da nije zadovoljan što mu je smanjena minutaža i što je izgubio status startera. Bek ekipe iz Kalifornije 24. januara je sklonjen iz startne postave i prebačen na klupu, a umesto njega u prvih pet ušao je Bogdan Bogdanović.

Hild nije bio zadovoljan takvom odlukom, ali je to urodilo plodom i Kingsi su igrali mnogo bolje u drugom delu sezone, pre pauze zbog pandemije koronavirusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Spektakl! Večeras (21.00) u Lisabonu Mesi na Levandovskog, Barselona na Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona. Bavarci su ove sezone prava mašina, pa je kvota na dvojku 2,15, dok je kvota na Barselonu 3,10, a GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern.

Kada je sezona nastavljena Luk Volton je isto radio, a Hild u nekim utakmicama nije imao veliku minutažu i moglo je da se vidi nezadovoljstvo na licu.

Posle poslednje utakmice u "mehuru", Hild je, na pitanje novinara da li će biti u redu sa istom ulogom i naredne sezone, rekao:

- Znate me dobro. Znate moj stav i kako se osećam. Možete lako da me pročitate, tako da ću vam dati prostor da sami sebi odgovorite - rekao je Hild.

Iz njegovog odgovora jasno se vidi da nije srećan novom ulogom i videćemo šta će Kingsi uraditi po tom slučaju.

“Y'all know me ... Y’all can read me well so I’ll let y’all answer that for yourselves.” -- Buddy Hield https://t.co/3BQjG7HN6t

— Jason Anderson (@JandersonSacBee) August 13, 2020

Podsećamo, Badi je dobio novi ugovor od generalnog menadžera Vlada Divca po kojem će naredne sezone inkasirati 24 miliona dolara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.