Azar sve bliži dresu Reala, kupuje kuću u Madridu

Izvor: B92, 06.Apr.2019, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar sve bliži dresu Reala, kupuje kuću u Madridu

Najbvolji fudbaler Čelsija Eden Azar po svemu sudeći već na leto će pojačati redove ekipe Reala.

"Marka" je prenela informaciju da će se dogovor sa belgijskim internacionalcem biti objavljen u nekoliko narednih dana i da će time biti stavljena tačka na tu priču.

On je prva želja menadžera Zinedina Zidana koji veruje da će Azar, kojem je oduvek bila želja da zaigra za kraljevski klub, biti dostojna zamena za Kristijana Ronalda.

List takođe prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će Belgijancu biti ponuđen ugovor na šest godina.

Azar će, prema pisanju španskog dnevnika, moguće već posle meča sa Vest Hemom, krenuti u Madrid u potragu za novom kućom.

U Realu veruju da je on igrač koji može doneti prevagu i prekinuti dominaciju Barselone u La Ligi u poslednjih nekoliko sezona, te Real vratiti na putu ka novom trofeju u Ligi šampiona posle sezone u kojoj su zaustavljeni u osmini finala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.