Azar mora hitno da se menja, Konte neće tolerisati njegovu lenjost!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar mora hitno da se menja, Konte neće tolerisati njegovu lenjost!

Belgijski as protiv Italije bio potpuno neprimetan i nezainteresovan na terenu, što bi moglo da mu se obije o glavu kada se vrati u klub

Edenu Azaru niko na svetu ne može da ospori kvalitet koji poseduje, ali način na koji se on ophodi prema profesionalnim obavezama, posebno na terenu, nešto je što Antonio Konte neće tolerisati u Čelsiju.

U sinoćnoj utakmici između Belgije i Italije, omalenog veziste Crvenih đavola gotov da i nije bilo na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << terenu. Borbeni Azuri u potpunosti su ga neutralisali iz igre i tako sebi olakšali put ka pobedi.

"Ako ne bude trčao naredne sezone biće na klupi. On mora da radi mnogo više nego što je činio sinoć. Beligija je igrala previše usko u ovoj utakmici, što se dešava kada imate toliko kreativnih igrača u timu. U timu morate da pronađete pravu ravnotežu između discipline i slobode, a u Belgiji izgleda ima previše slobode, a premalo discipline", kaže bivši italijanski reprezentativac i prvotimac Čelsija Đanluka Vijali.

Legendarni as smatra da odlični Belgijanac mnogo toga mora da promeni kako bi ponovo bio onaj stari.

"Kompletna ekipa mora da pruži svoj maksimum ukoliko želi ponovo da bude uspešna. Ako se ne vrate na svoje najbolje izdanje Čelsi neće ništa osvojiti. Azar je bio najbolji igrač Premijer lige, a prošle sezone je postigao tri ili četiri gola - to nije dovoljno. Zbog toga Čelsi treba da razmisli o kupovini novih igrača. Oni će dati 100 posto svojih mogućnosti, a ostali će morati da reaguju", jasan je Vijali.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.