Azar je horor, pa on je gori od Bejla

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Azar je horor, pa on je gori od Bejla"

Pljušte kritike, u pozadini sukobi oko prelaznog roka...

Pritisak na Real raste. Mediji nisu zadovoljni onim kako izgleda Azar iako sezona nije ni počela. Prvo su mu zamerali da je debeo, a sada pišu da ne vide kako će se uklopiti.

"Azar je horor, potpuni promašaj. Pa mi smo kritikovali Bejla, ali Belgijanac je još gori u odbrani, nema nikakav motiv", piše novinar Santjago Segurola.

On nije nepoznato ime, radio je i za "Marku" i za "AS", dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je Zidan potpuno promašio pojačanja.

Doduše, Eder Militao je stigao pre povratka Zidana, Segurola kaže da je neverovatno da je u njega uloženo 50 miliona evra.

"On nije igrač za Real, čini se da je Perez bacio mnogo novca i da nema bolji tim nego prošle sezone", ipak preteruje Segurola.

Ipak, u medijima dominira pesimizam zbog sukoba na relaciji Perez-Zidan i stalno se potencira da Francuz razmišlja da napusti kormilo i ovoga puta ode zauvek iz Reala, zbog toga što predsednik želi da dovede Nejmara, a ne Pogbu koga je sugerisao Zidan.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BELGIJANAC NA UDARU Azar je horor, gori je od Bejla!

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019

Za sada mu ne ide onako kako su svi priželjkivali. Još nije Eden Azar pokazao zašto je bio prvi pik Reala u letnjem prelaznom roku. Belgijanac nije demonstrirao ni delić onoga što je prikazivao u Čelsiju. Jasno je, potrebno je vreme da bi se uklopio u novu sredinu, ali kad si u Realu od tebe se...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.