Azar između Čelsija i Reala: Sanjam Madrid, ali...

Izvor: RTS, 09.Okt.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar između Čelsija i Reala: Sanjam Madrid, ali...

Najbolji fudbaler Čelsija Eden Azar priznao je da se nalazi na raškršću između novog ugovora i transfera u Real Madrida.
Sjajni belgijski napadač ne krije da mu je san da zaigra u dresu Real Madrida, ali i da mu je lepo u Čelsiju, pa će uskoro biti poznata njegova budućnost.

"Real je najbolji klub na svetu. Ne želim da lažem, kao dete sam sanjao da igram u tom klubu. Videćemo sve uskoro, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ne želim da pričam o transferu svaki dan", rekao je Azar za Skaj Sport.
Azar je priznao da je pred njim teška odluka da li da napusti Čelsi.
"Ne mogu da kažem "da, potpisaću novi ugovor" i posle toga ne bude tako. Želim ono što je najbolje za mene, ali i za klub koji mi je dao sve. Nekad kad se probudim razmišljam da hoću da odem, a onda i da hoću da ostanem", u nedoumici je Azar.
Azaru ugovoru sa "plavcima" ističe 2020. godine i ukoliko odbije novi Čelsi će biti prinuđen da ga pusti u drugi klub najkasnije do leta, kao što je to slučaj bio sa golmanom Tibom Kurtoom baš u Real.
Jedno je sigurno, prvak Evrope pokušaće i u januaru da dođe do transfera Azara za koga u Madridu veruju da je pravi naslednik Kristijana Ronalda, koji je letos otišao u Juventus.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Azar između Čelsija i Reala: Sanjam Madrid, ali...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2018

Najbolji fudbaler Čelsija Eden Azar priznao je da se nalazi na raskršću između novog ugovora i transfera u Real Madrid...Sjajni belgijski napadač ne krije da mu je san da zaigra u dresu Real Madrida, ali i da mu je lepo u Čelsiju, pa će uskoro biti poznata njegova budućnost..."Real je najbolji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Karvahal priznao, želi da ode, evo i gde!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018

Dani Karvahal neće doveka biti zadovoljan u Real Madridu...Desni bek Real Madrida, Dani Karvahal, mogao bi uskoro da napusti taj tim usled ponuda drugih klubova...On je imao ponude tokom svog boravka u Real Madridu, i dalje važi za jednog od najboljih desnih bekova na svetu, a želja za odlaskom javila...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.