Avantura SK na Banjici: Neće biti snimanja!

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2016, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avantura SK na Banjici: Neće biti snimanja!

Sport Klub ima novi sajt. Ako slučajno već niste, na adresi sportklub.com pronađite sadržaj koji vam niko drugi ne nudi.

U duhu početka nove ere na našem portalu, pripremamo i opširnu priču o fudbalskim klubovima i ligama u regionu. U toku sledeće nedelje na našem sajtu ćete moći da pronađete razgovore sa predstavnicima klubova svih država bivše Jugoslavije, ali među njima neće biti FK Rad iz Beograda.

Kao i veliki broj drugih klubova, FK Rad >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pozvali smo da odvoje malo vremena za nas kako bismo razgovarali o dosadašnjem toku sezone u Superligi Srbije kao i očekivanjima u narednih nekoliko kola. Odgovor smo dobili veoma brzo i dogovorili smo razgovor sa trenerom prve ekipe Slađanom Nikolićem jer nam je rečeno da je šef stručnog štaba Nebojša Petrović zauzet pripremom meča sa Napretkom. Nama je to sasvim odgovaralo jer je gospodin Nikolić dovoljno dugo u klubu sa Banjice i mogao bi da i nas i vas uputi u dešavanja u klubu.

U zakazano vreme došle smo na stadion, nas dve - novinar i kamerman, i nije nas dočekao niko iz pres službe. Neobično, ali ako ljudi tako rade uvek, zašto bismo mi imali povlašćen tretman? Nakon par minuta objašnjavanja ko smo i zašto smo tu, rečeno nam je da sačekamo i da će trener Nikolić doći jer zna o čemu se radi.

Рад - Војводина 0:0 ФОТО#фкрад#РадВојpic.twitter.com/wp0ad2QppW

Gospodin Nikolić je zaista i došao i dok smo pokušavali da pronađemo dobro mesto kako bi kadar bio lep, a da ne bude ispred postera sa sponzorima, pojavio se iza nekih vrata čovek koji je želeo da zna zašto ne snimamo upravo ispred postera sa sponzorima. Kada smo mu objasnile da ne možemo da snimamo tako zbog reklame koja bi to bila za firme sa kojima mi ne sarađujemo, kratko i veoma bahato nam je rečeno:

"Onda nećemo davati izjavu. To su naši sponzori. Nema ništa od snimanja"

I kako je došao tako je i nestao iza svojih vrata. Po povratku u redakciju ustanovili smo da se radi o generalnom direktoru FK Rad, Urošu Tošiću.

Uz napomenu da na ljubaznosti na stadionu Kralj Petar Prvi možemo da se zahvalimo Slađanu Nikoliću koji se, kao i mi, našao u neprijatnoj situaciji, i svest o tome da svako ima pravo da odbije da novinaru da izjavu, imamo i nekoliko pitanja:

Da li bi gospodin Tošić na isti način naredio treneru svog kluba da ne sme da da izjavu da su u pitanju bila dvojica muškaraca u ulozi novinara i kamermana (ili bar jedan)?

Zašto je FK Rad uopšte i pristao na saradnju na koju nije spreman?

I da li je moguće da im nije u interesu da se o njihovom klubu priča na pozitivan način?

Fudbalerima Rada želimo sve najbolje u nastavku sezone.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.