Auto-moto berza polovnih vozila na Novosadskom sajmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto-moto berza polovnih vozila na Novosadskom sajmu

Prva Auto-moto berza, na kojoj će posetioci moći da vide bogatu ponudu polovnih automobila i opreme, otvorena je danas na Novosadskom sajmu i trajaće danas i sutra.

Na oko 10.000 kvadratnih metara izlagačkog prostora nastupiće više od 50 izlagača polovnih automobila, oldajmera, personalizovanih vozila, motora i auto-moto opreme.

Posetioci će tokom vikenda moći da se druže sa ljubiteljima motociklizma, uživaju u mnoštvu aktivnosti koje su spremili izlagači, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a najmlađe posetioce očekuju vredni pokloni i nagrade.

"Izlagački segment upotpuniće berza maketa i igračaka automobila, izložba oldtajmera, CAR SHOW drift zabavni program, koji počinje sutra, u 10 sati, kao i saobraćajna olimpijada. Danas u 15 sati sa Mišeluka će krenuti defile motociklista, njih preko 2.000, koji će doći ovde, na Novosasdski sajam", izjavio je predsednik Saveza vozača Vojvodine, Marko Topo.

Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković očekuje da će Auto-moto berza u budućnosti biti uvrštena u kalendar sajamskih manifestacija.

"Organizacijom još jedne manifestacije, poput Auto-moto berze, želeli smo da upotpunimo ponudu Novosadskog sajma, odnosno da stavimo u funkciju lokaciju i infrastrukturu Sajma. Nadamo se da će i izlagači i posetioci prepoznati kvalitete ove izložbe, te da će Auto-moto berza ući u kalendar naših sajamskih manifestacija", rekao je Cvetković.

Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević očekuje da će Auto-moto berza na Novosadskom sajmu postati tradicionalna, pre svega zbog atraktivnosti.

"Polovni automobili su važan segment privrede i Novog Sada i cele Srbije. Više od 200 miliona evra je prošle godine bila vrednost tržišta polovnih automobila. Ovom berzom indirektno pomažemo lokalnim dilerima, a istovremeno posetioci mogu da vide kakva je ponuda“, rekao je Radojević.

Auto-moto berzu organizuju Savez vozača Vojvodine i Novosadski sajam, uz podršku Grada Novog Sada, a radno vreme za posetioce je od 10 do 20 sati.

Ulaznice, po ceni od 200 dinara, posetioci mogu kupiti u Auli Novosadskog sajma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prva Auto-moto berza polovnih vozila

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2019

NOVI SAD - Prva Auto-moto berza, na kojoj će posjetioci moći da vide bogatu ponudu polovnih automobila i opreme, otvorena je danas na Novosadskom sajmu i trajaće danas i sutra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.