Atletska reprezentacija Srbije ima novog selektora

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletska reprezentacija Srbije ima novog selektora

Dosadašnji pomoćnik saveznog kapitena u atletici Edin Zuković izabran je danas za novog saveznog selektora za seniore i juniore, saopštio je Atletski savez Srbije (ASS).

On je do sada bio zadužen za juniorsku reprezentaciju Srbije, a za selektora je izabran na redovnoj sednici Upravnog odbora ASS u Beogradu.

Edin Zuković je na toj funkciji nasledio Slobodana Popovića.

Kako navodi ASS na zvaničnom sajtu, doneta je i odluka o rebalansu budžeta za 2018. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godinu, dok je odbijena žalba atletskog sudije Zorana Kresojevića iz Sremske Mitrovice, kojem je disciplinska komisija izrekla dvogodošnju zabranu obavljanja službenih dužnosti.

Osim toga, usvojen je i novi pravilnik o prelasku atletičara iz kluba u klub, kao i pravilnik o registraciji i preregistraciji takmičara, a doneta je odluka i o terminu prelaznog roka i obnovi licenci atletskih klubova za narednu godinu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Edin Zuković novi selektor atletske reprezentacije Srbije

Izvor: B92, 21.Sep.2018, 12:16

Dosadašnji pomoćnik kapitena u atletici Edin Zuković izabran je za novog saveznog selektora za seniore i juniore, saopštio je Atletski savez Srbije (ASS)..On je do sada bio zadužen za juniorsku reprezentaciju Srbije, a za selektora je izabran na redovnoj sednici Upravnog odbora ASS u Beogradu...Zuković...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.