Atletiko srećno, dva gola na pet mečeva

Izvor: B92, 22.Avg.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko srećno, dva gola na pet mečeva

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedom su počeli sezonu u španskoj Primeri, pošto su na svom terenu savladali povratnika u prvu ligu Las Palmas sa 1:0.

Odlučujući gol postigao je Antoan Grizman iz slobodnog udarca u 16. minutu – francuski reprezentativac sa oko 25 metara solidno je šutirao, a lopta je pogodila nekoga u živom zidu i prevarila golmana Raula.

Atletiko je propustio još dve dobre šanse, Koke je u završnici pogodio stativu, a Las Palmas je u 58. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pogodio prečku preko Davida Simona.

U prve tri utakmice nedeljnog programa postignuta su samo dva gola. Espanjol je pobedio Hetafe sa 1:0, jedini gol dao je Sevilja u trećem minutu, a gosti iz predgrađa Madrida do kraja su propustili nekoliko šansi da dođu bar do boda.

Deportivo i Real Sosijedad odigrali su 0:0, baš kao i Rajo Valjekano i Valensija u poslednjem meču dana. U ne naročito uzbudljivoj utakmici 'Slepi miševi' ipak su mogli da dođu do tri boda, ali je Alvaro Negredo promašio čist zicer u 91. minutu.

Računajući i remi bez golova na meču u petak između Malage i Sevilje, na prvih pet mečeva nove sezone Primere dato je samo dva gola, Videćemo hoće li Real i Barselona u nedelju popraviti prosek.

Primera, prvo kolo:

petak:

Malaga – Sevilja 0:0

subota:

Espanjol – Hetafe 1:0

Sevilja 3

Deportio – Real Sosijedad 0:0

Atletiko Madrid – Las Palmas 1:0

Grizman 16

Rajo Valjekano – Valensija 0:0

nedelja:

18.30 Atletik Bilbao – Barselona

20.30 Sporting Hihon – Real Madrid

22.00 Levante – Seltas

22.30 Betis – Viljareal

ponedeljak:

20.30 Granada – Eibar

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.