Atletiko ozvaničio TRI ogromna potpisa! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2018, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko ozvaničio TRI ogromna potpisa! (foto)

Kakav dan za "Jorgandžije".

Nisu hteli ništa da prepuste slučaju u upravi madridskog Atletika, pa su poslali izvršnog direktora Migel Anhela Gila u kamp francuske reprezentacije u Rusiji, kako bi obavio nekoliko "poslića".

Naime, kako je i zvanično potvrđeno na sajtu španskog kluba, ugovore sa klubom sa "Vanda Metropolitana" parafirali su Antoan Grizman, Lukas Ernandez i novajlija Toma Lemar!

Grizman je dugo važio za veliku želju Barselone, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << očekivalo se da će pojačati "Blaugranu" ovog leta, ali je pred prvu utakmicu "Trikolora" na Mundijalu francuski napadač obelodanio da ostaje u Atletiku.

On je danas parafirao novi ugovor sa klubom, ostaće "Jorgandžija" do 2023. godine.

Što se tiče perspektivnog Lukasa Ernandeza, on je dobio poverenje Didijea Dešana i počeo je utakmicu sa Australijom uz levi bok u odbrani.

Atletiko ima velike planove za njega, pa su sa njim parafirali novu saradnju do 2024. godine.

Najveće iznenađenje predstavlja potpis koji je na ugovor sa "Jorgandžijama" stavio Toma Lemar. Najavlili su iz madridskog kluba da su postigli dogovor sa Monakon oko transfera, ali se očekivalo da će realizacija sačekati kraj Mundijala.

Ipak, uprava Atletika je požurila stvari, ostaje još da Lemar prođe lekarske preglede i da sve bude u potpunosti završeno.

Grandes noticias desde Rusia. @AntoGriezmann ha firmado su renovación hasta 2023, @LucasHernandez hasta 2024 y Lemar su contrato #AúpaAtleti https://t.co/f1wjstCtj6 pic.twitter.com/vgRN0pture

— Atlético de Madrid (@Atleti) 18. јун 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atletikov het-trik za napad na Ligu šampiona: Stigao Lemar, potpisali i Grizman i Ernandez!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2018

Francuzi se pitaju šta se to pokvarilo u kampu reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a Madriđanji slave fudbalere Trikolora! Atletiko je navijačima uručio najlepši poklon za laku noć pošto je upravo objavio da je Toma Lemar prešao iz Monaka na Vanda Metropolitano stadion, dok su nove...

Nastavak na MozzartSport.com...

Tri potpisa za Atletiko u Rusiji

Izvor: Mondo, 19.Jun.2018, 10:16

Jedan reprezentativac Francuske postao je novi član madridskog kluba, a dvojica su produžila ugovore...Predstavnici Atletiko Madrida obavili su važan posao u bazi reprezentacije Francuske, nekoliko desetina kilometara udaljenoj od Moskve...Krilni igrač Monaka Tomas Lemar je stavio potpis na ugovor,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.