Atletiko DOVEO bivšeg igrača Zvezde i reprezentativca Srbije! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko DOVEO bivšeg igrača Zvezde i reprezentativca Srbije! (VIDEO)

Bitno im je iskustvo.

Iskusni srpski napadač Dejan Lekić u poznim igračkim godinama ima novi klub. On je potpisao ugovor sa španskim trećeligašem Atletiko Balearesa sa ostrva Palma de Majorke.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, koji se proslavio sa tri gola Dinamu iz Tbilisija u kvalifikacijama za Ligu Evrope, nije imao klub od letos, pošto se razišao sa Kadizom. Najbolju partije u karijeru pružao je u dresu Osasune. Pamti se meč u Pamploni, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lekić sa dva gola srušio prejaku Barselonu na čelu sa Lionelom Mesijem i Pepom Gvardiolom.

El At.Baleares ya tiene el nueve que buscaba, Dejan Lekic https://t.co/Fx7KsuLpTw vía @COPE

— Cope Mallorca (@CopeMallorca) January 29, 2020

Lekić je na Pirinejima branio boje Sportinga iz Hihona, Eibara, Đirone, Majorke, Reusa i Kadiza, a igrao je i za turski Genčerbirligi. Ima 34 godine i pokušaće sa novim klubom da se plasira u drugoligaško društvo.

Atletiko je trenutno drugoplasirani u Segundi B, Grupa 1, sa 48 bodova, koliko ima i drugi tim madridskog Atletika

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.