Atletika: Zlatni pioniri iz Sremske Mitrovice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletika: Zlatni pioniri iz Sremske Mitrovice

Dvanaestogodišnjaci, Vanja Milanović i Vuk Radojević iz Sremske Mitrovice, na nedavno održanom Državnom prvenstvu Srbije u atletici koje je održano u Beogradu, osvojili su zapažen uspeh.

Članovi su Atletskog kluba "Sirmium", a u kategoriji za mlađe pionire i pionirke osvojili su zlatnu i bronzanu medalju u trci na 200 i 300 metara. Uspeh nije slučajan. Rezultat je svakodnevnih treninga, truda i rada.

Vuka i Vanju ni hladno vreme nije sprečilo da redovno vežbaju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Atletikom se bave nekoliko godina, a s obzirom na to, da su najpre sebi, svom klubu i gradu doneli nove medalje, ipak najveću podršku imaju od svog trenera, koji je ponosan na ove mlade atletičare i njihove uspehe.

Jedno je sigurno, jer kako kaže trener Pavlović, ovi mladi atletičari sigurnim koracima idu napred, a velika je sreća što upravo na svom atletskom stadionu i u svom gradu imaju za primer velika imena reprezentativaca, koji su im takođe velika podrška, podstrek i primer.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.