Ataman poručio Olimpijakosu: Sada sam ja tu

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 11:12

Ataman poručio Olimpijakosu: Sada sam ja tu

Novi trener Panatinaikosa Ergin Ataman najavio je kraj dominacije Olimpijakosa.

Turski trener je od ove sezone postao trener zelenih, a za novu sezonu najavljuje velike stvari.

Ataman je obradovao navijače Panatinaikosa, rečima da će ove sezone biti kraj dominacije Olimpijakosa.

"Veliko poštovanje za Olimpijakos. Imam veliko poštovanje za mog prijatelja Barcokasa. Imam veliko poštovanje za taj klub, menadžment i sve ostale. Znam da je veliko rivalstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << između njih i Panate. Poruka je sledeća – poslednje tri godine su dominirali u Grčkoj, ali sada je tu Ergin Ataman, Panata je tu sa dobrim igračima, jakim igračima i život neće biti lak za Olimpijakos", jasan je Ataman.

Panatinaikos je u ovom prelaznom roku doveo mnogo igrača. Između ostalog ekipu iz Atine su pojačali i dva bivša košarkaša Partizana i Crvene zvezde, Matijas Lesor i Luka Vildosa.

Baš u prvom kolu nove sezone u Evroligi, Panatinaikos će igrai protiv Olimpijakosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.