Atalanta kao gost rasturila Leče

Izvor: RTS, 01.Mar.2020, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atalanta kao gost "rasturila" Leče

Fudbaleri Atalante su kao gosti ubedljivo nadigrali Leče sa čak 7:2 u 25. kolu Serije A. Četvrtom pobedom zaredom Atlanta se učvrstila na četvrtom mestu tabele, dok je Leče sve bliže začelju.
Leće je samo tokom prvog poluvremena uspelo da odoli naletima gostujućeg tima pa se na poluvreme otišlo sa nerešenim rezultato od 2:2.

Ali već na početku nastavka meča u 47. minutu gosti dolaze >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do prednosti, a potom je usledila serija od čak pet golova do kraja meča za konačnih 7:2.
To je bio treći put od početka sezone da je klub iz Bergama postigao sedam golova na jednom susretu, što nije pošlo za rukom niti jednoj ekipi iz "liga petice".
Četvrtom pobedom u nizu Atlanta se učvrstila na četvrtom mestu tabele sa 48 bodova, čak šest više od petoplasirane Rome, koja im je glavni rival u borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona. 
U narednom kolu Atalanta u derbiju dočekuje Lacio, koji je u odličnoj formi i mogao bi da im prekine pobedničku seriju.
Lečeu je ovo drugi poraz i trenutno su 16. na tabeli, a u narednoj rundi igraju protiv Milana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.