Aston Vila ponovo bez trenera...

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2016, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aston Vila ponovo bez trenera...

Remi Gard i Aston Vila sporazumno su se rastali danas.

Šest uzastopnih poraza ima Aston Vila u Premijer ligi, rekli bismo da joj nema spasa i da ćemo je naredne sezone gledati u Čempionšipu.

Čitave sezone ne ide ekipi iz Birmingema, transfer politika je bila loša, nakon serije poraza u prvom delu sezone otišao je Tim Šervud, a sada je došao na red i odlazak drugog menadžera, Remija Garda.

Gard je došao kao trener koji je imao uspeha sa Lionom, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije uspeo da preporodi Aston Vilu. Danas je nakon serije od 6 poraza u Premijer ligi odlučeno da se sporazumno raskine ugovor sa francuskim stručnjakom.

Oglasili su se iz Aston Vile na svojoj zvaničnoj stranici povodom ovoga, poželeli su svu sreću Gardu u nastavku karijere i zahvalili su mu se na svemu što je pokušao da uradi u vremenu koje je proveo kao menadžer tima iz Birmingema.

Erik Blek će predvoditi klub najverovatnije do kraja sezone kao prelazno rešenje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

RASTANAK: Gard više nije trener Aston Vile

Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2016, 11:51

Očajni rezultati Aston Vile tokom cele sezone već sada znače da će bivši prvak Evrope sledeće godine da igra u Čempionšipu.. . Kako bi se što bolje spremili za novi izazov čelnici kluba su odlučili da promene trenera odnosno da otpuste francuskog stručnjaka Remija Garda.. Do pronalaženja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.