Aston Vila obradovala princa Vilijama (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2019, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aston Vila obradovala princa Vilijama (VIDEO)

Posle tri sezone u Čempionšipu tim iz Birmingema se vraća u najbolje društvo engleskog fudbala.

U finalu doigravanja za ulazak u Premijer ligu Aston Vila je na Vembliju savladala Derbi s 2:1. Vila je prethodni put ušla u najbolje društvo iz druge lige 1988.

Njenom uspehu obradovao se i princ Vilijam, prestolonaslednik, koji ne krije navijačku strast iako je i glavni čovek Fudbalske asocijacije Engleske. S njim se u loži radovao i nekadašnji napadač Aston Vile >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Norvežanin Džon Kerju.

Name a better #AVFC duo...

Watch reaction live on Sky Sports Football or follow here: https://t.co/iVFr84lxFn pic.twitter.com/TPBKNRRM2n— Sky Sports Football (SkyFootball) May 27, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.