Asenho skinuo dva penala, Viljareal grabi ka LE

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2018, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asenho skinuo dva penala, Viljareal grabi ka LE

Heroj je bio golman Viljareala.

Fudbaleri Viljareala pobedili su na svom Madrigalu ekipu Hetafea rezultatom 1:0 u 24. kolu Lige Primere.

Već u trećem minutu, Karlos Baka je proigrao Unala, a ovaj pogodio za 1:0 što se zahvaljujući golmanu Asenhu ispostavilo i kao konačni rezultat.

Asenho je skinuo najpre penal Anhelu u 36. minutu, a potom i u 51. Horheu Molini i tako definitivno poneo titulu igrača utakmice i golmana kola.

Viljareal je sada skočio na peto mesto sa dva boda više od Sevilje, koja kasnije večeras dočekuje Atletiko Madrid u derbiju kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Heroj "El Madrigala" - odbranio dva penala

Izvor: Mondo, 25.Feb.2018

Svog golmana slave navijači Viljareala, ali i Bilbaa, pošto je Kepa u pobedi nad Malagom zaustavio jedan udarac sa "bele tačke". Valensija savladala Sosijedad...Foto: Guliver/Getty images/David Ramos..Gol Turčina Enesa Unala na asistenciju Karlosa Bake u 3. minutu bio je dovoljan da Viljareal savlada...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.