Izvor: MozzartSport.com, 24.Feb.2021, 22:27

Asano kandidat za azijskog igrača nedelje

Glasanje do 28. februara

Odlično igra Takuma Asano za Partizan od početka sezone, najbolji je strelac ekipe, a nakon gola na poslednjoj utakmici protiv Radnika stiglo mu je posebno priznanje.

Fudbalska federacija Azije (AFC) redovno objavljuje kandidature za najbolje fudbalere nedelje, pa navijači glasaju na sajtu organizacije, a ove nedelje je među nominovanim i Asano.

Napadač Partizana je postigao gol protiv Radnika za 3:0, prvi u novoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << godini. U tekstu njegove nominacije stoji da je Asano postigao 13 golova u sezoni na svim frontovima i da pomaže Partizanu da niže dobre rezultate. Pobeda nad timom iz Surdulice je bila 11. zaredom u Superligi za crno-bele.

Pored Takume Asana kandidati za nagradu su Li Kang In (Valensija), Mehdi Taremi (Porto), Eldur Šomurodov (Đenova), Daiči Kamada (Ajntraht), Takumi Minamino (Sautempton), Šabab Zahedi (Zorja), Trent Sejnsberi (Kortrajk), Džiloan Hamad (Gorica) i Parvizjon Umarboev (Lokomotiva Plovdiv).

Glasanje je otvoreno do 28. februara, a glasa se na strani AFC-a.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.