As: Nejmar se vraća u Barselonu, u sredu na treningu

Izvor: N1 televizija, 01.Avg.2017, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

As: Nejmar se vraća u Barselonu, u sredu na treningu

Napadač Barselone Nejmar je posle kratkog boravka u Brazilu odlučio da se vrati u Španiju i stavi na raspolaganje treneru Ernesteu Valverdeu.

Dvadesetpetogodišnji fudbaler večeras stiže u Barselonu i u sredu će odraditi prvi trening sa ekipom posle povratka iz Sjedinjenim Američkih Država, piše madridski "As".

U ponedeljak su svetski mediji preneli da je odlazak Nejmara u Pari sen Žermen gotova stvar i da će u transferu vrednom 222 miliona evra potpisati ugovor sa francuskim klubom.

'Neymar is in Messi's shadow'

'He should leave & be the best itw at PSG, where he'll get chances & be the star' pic.twitter.com/vykBUxPwzv

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Barselone "traže izdajnika"

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2017

Sve je izvesnije da će Brazilac Nejmar posle rekordnog transfera preći iz Barselone u Pari Sen Žermen, koji je spreman da samo za obeštećenje Kataloncima izdvoji 222 miliona evra...Ovakav razvoj situacije uopšte se nije dopao navijačima kluba sa Kamp Noa, a to su jasno i pokazali plakatima koje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Nejmar umesto u Pariz, doleteo u Barsu, LFP blokira transfer?!

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2017

PSŽ tako blizu, a tako daleko....Novi momenti u ''slučaju Nejmar''!..Mimo očekiivanja mnogih, Brazilac se večeras vratio u Barselonu i prema najnovijim informacijama, on će se pridružiti saigračima na sutrašnjem treningu!..Podsetimo, on je ranije danas stigao u Dubai, što se tumačilo kao usputna...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.