As: Aleksis Sančez potpisao za Barselonu

Izvor: Blic, 12.Jul.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

As: Aleksis Sančez potpisao za Barselonu

Zvezda čileanskog fudbala i dosadašnji igrač Udinezea Aleksis Sančez potpisao je za Barselonu, tvrdi španski dnevni list "As".

Izvori "Asa" ističu da je ugovor potpisan u ponedeljak kasno uveče, a da je predviđeno da klub iz Udina dobije 40 miliona evra od aktuelnog prvaka Evrope.

Sančez je, prema tim navodima, potpisao petogodišnji ugovor sa Barsom, koja će mu biti peti klub u karijeri.

Ovaj Čileanac je počeo da se bavi fudbalom u Kobreloi, odakle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je 2006. stigao u Udineze. Odmah je prosleđen na pozajmicu u Kolo Kolo, gde je na 32 meča postigao pet golova, a sledeće, sezone 2007/2008 je dao isto toliko na 23 nastupa za River Platu.

Od 2008. je i definitivno u klubu iz Udina, za koji je na 94 meča 20 puta bio strelac, dok je 14 golova dao za Čile, čiji je dres nosio na 38 utakmica.

Povezane vesti: Sančez: Sanjam Barselonu, u njoj mogu da postanem najbolji na svetu Gazda Udinezea: Sančez vredi najmanje 50 miliona! Neočekivana kočnica za transfer Sančeza u Barsu Sančez rekao saigračima: Odlazim da pojačam Barselonu! Fabregas: Neću da izgovorim reči “želim u Barsu”

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barselona dovela igrača Udinezea za 40 miliona evra

Izvor: S media, 12.Jul.2011

Aleksis Sančez, najveća zvezda čileanskog fudbala, potpisao je za evropskog šampiona Barselonu. ..Svonsi traži pojačanja u Barseloni..Antić: Rivalstvo Reala i Barse otišlo predaleko..Kad proradi Murinjova sablja....Ugovor je potpisan u ponedeljak kasno uveče, prema kojem je predviđeno da Sančezov...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.