Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2020, 17:43

Artur nezainteresovan da igra za Barselonu

Brazilac javio Kikeu Setjenu da ga muči skočni zglob i neće biti u protokolu za susret protiv Alavesa

Sve se okrenulo naopačke u Barseloni kroz poslednjih nekoliko meseci. Sve je kulminiralo gubitkom titule od Real Madrida, eksplozijom Lionela Mesija koji je zahtevao od kluba hitne promene, ali i vanrednim sastankom predsednika Đosepa Marije Bartomeua i Kikea Setjena, gde je šef stručnog štaba jedva "preživeo" i bar još neko vreme nosiće ulogu trenera prvog tima. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Koliko su relacije unutar katalonskog velikana otišle naopako između ostalih govori između ostalih i ponašanje Artura Mela poslednjih nedelja. Naime, od momenta kada je objavljen njegov transfer u Juventus za 70.000.000 evra, brazilski vezista odigrao je samo četiri minuta i nije bio u Setjenovim ozbiljnim planovima. Toliko da je Artur najavio svom šefu da ne računa na njega za meč poslednjeg kola protiv Alavesa.

Bartomeu sazvao krizni štab u Barseloni, Setjen (zasad) preživeo

Katalonski Mundo Deportivo javlja da je Brazilac samo pozvao Setjena i poručio mu da ga muči skočni zglob, te da zato neće moći da mu se stavi na raspolaganje za okršaj koji će se igrati u nedelju od 15 časova, što znači da je Artur završio svoje u Primeri kao igrač Barselone. Da li je već odigrao i poslednju utakmicu generalno, odnosno da li će biti u protokolu za revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Napolija – i dalje, ako Barsa prođe – ostaje tek da vidimo.

Španska fudbalska javnost obrušila se ovih dana na Artura zbog detalja koji je snimljen u porazu od Osasune. Artur je već u 35. minutu utakmice delovao potpuno nezainteresovano za ono što se dešava na terenu, a susret mu je bio toliko zanimljiv da je konstantno samo zevao i čekao da se sve završi. Podsetimo, na udaru kritičara zbog ponašanja na tribinama je i Geret Bejl, ali čini se da je upravo slučaj velške zvezde privukao daleko veću pažnju. Doduše, ni Artur nije mnogo bolje prošao.

Kike Setjen je već objavio spisak putnika za meč u Vitoriji, a na istom se našlo samo 16 igrača. Đerara Pikea, Ivana Rakitića i Žuniora Firpa neće biti zbog problema sa kartonima, dok su Antoan Grizman, Samuel Umtiti i Usman Dembele povređeni.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.