Arteta štopera našao kod milionera?

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020, 23:35

Arteta štopera našao kod "milionera"?

Arsenal u potrazi za defanzivnim rešenjem.

"Tobdžije" i ove sezone nastavljaju da razočaravaju svoje navijače.

Tim iz Londona je trenutno deveti na tabeli Premijer lige, borba za Evropu nije van dometa. Pauza je možda došla i u lošem trenutku pošto su Artetini puleni vezali tri pobede.

Klub sa "Emirejtsa" će tokom naredno leta najviše pažnje posvetiti defanzivnoj rekonstrukciji. Dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mladi Saliba iz Sent Etjena, ali je Arteta prati i mladog Akanđija iz Borusije Dortmund.

Dvadesetčetvorogodišnji štoper ima odličnu minutažu u Favreovom timu, Švajcarac je nastupio na 34 utakmice ove sezone.

Spekuliše se o sumi od 25 miliona funti, ali uzimajući u obzir da je početkom 2018. godine Borusija izdvojila oko 19 miliona funti za transfer iz Bazela, "milioneri" će tražiti veće obeštećenje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Izgleda da je rešeno, Arsenal će imati "zeleni" tandem!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2020, 21:17

Dva buduća reprezentativca Francuske stižu u paketu...Artetin prioritet jeste da tokom narednog leta reši obilne defanzivne probleme Arsenala koji su postali i jedna od karakteristika tima iz Londona...Poznato je da na leto stiže Vilijam Saliba, štoper Sent Etjena je ovu sezonu ostavljen na pozajmicu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.