Arteta: Ako želiš u četvrtfinale, moraš da pobediš

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 11:39

Arteta: Ako želiš u četvrtfinale, moraš da pobediš

Mikel Arteta, trener Arsenala, nije imao puno razloga za zadovoljstvo posle poraza njegovog tima u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Galeno je u 94. minutu postigao gol odluke u korist Porta i tako "tobdžije" poslao u London sa golom zaostatka.

"Razočaran sam što smo na kraju poklonili utakmicu, što se nismo dovoljno dobro izborili sa situacijom. U Ligi šampiona dođe kazna – možda ne možeš da pobediš, ali bar nemoj da izgubiš. Dominirali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo, ali nismo napadali s dovoljno ideje kako bi to sve izgledalo agresivnije, kako bismo im poremetili linije tima i ozbiljnije pretili", rekao je Arteta posle meča", rekao je Arteta.

Najavio je bolje izdanje svog tima u revanšu.

"U drugom poluvremenu smo stvorili dosta situacija iz kojih na kraju nije bilo ništa. Ako želiš u četvrtfinale, moraš da pobediš, to je jasno – moramo da budemo odlučniji pred svojim navijačima", dodao je španski stručnjak.

Upitan je i da li je njegov tim bio previše naivan.

"Samo na poslednjoj lopti. Malo je okrutno osuđivati kada se tako nešto desi, ali tačno je da je to imalo veliki uticaj na ishod. Svaka njima čast, dobro su se branili, ali i nama je nedostajao završni udarac", zaključio je Arteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Konseisao odgovorio Arteti: Arsenal hteo da igra, mi hteli da pobedimo

Izvor: B92, 22.Feb.2024

Trener Porta Seđo Konseisao imao je šta da kaže na prozivku kolege sa klupe Arsenala Mikela Artete nakon meča dva tima u prvom meču 1/8 finala LŠ...Golom Galena u samom finišu utakmice Porto je stekao minimalnu prednost pred revanš u Londonu (1:0)...Trener "tobdžija" prebacio je svom kolegi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.