Artest počeo da trenira sa Pejsersima

Izvor: B92, 25.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Artest počeo da trenira sa Pejsersima



Olstar igrač Indijane Pejsers Ron Artest prvi put je trenirao zajedno sa ekipom, posle skoro dva meseca pauze, posle rigorozne kazne kojom mu je zabranjeno da igra cele sezone posle opšte tuče na utakmici as Detroitom.

Povratak 25-godišnjeg Artesta na teren "Konseco Fieldhous-a" u Indijanapolisu biće velika podrška timu u borbi za plej-of, mada je šansa da mu se ublaži kazna neigranja i dalje minimalna.

Pojedini američki mediji prenose da se u organizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tima iz Indijane potajno nadaju da bi kazna njihovom igraču mogla ipak biti umanjena...

Svi kateri "makljaže" u Oburn Hilsu sastaće se ponovo u utorak u sudnici gde će zajedno sa sudijom ponovo pogledati snimak celog dogadjaja na početku procesa koji ne bi trebalo nikoga od aktera da "pošalje" u zatvor.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.