Arsović: Nisam zadovoljna, ispraviću se u miksu

Izvor: B92, 24.Jul.2021, 15:44

Arsović: Nisam zadovoljna, ispraviću se u miksu

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović rekla je da nije zadovoljna rezultatom u disciplini vazdušna puška na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Srpske strelkinje Andrea Arsović i Sanja Vukašinović nisu uspele da se plasiraju u finale u disciplini vazdušna puška.

Arsović veruje da će ispraviti greške u miksu sa Milutinom Stefanovićem.

"Nisam zadovoljna rezultatom naravno. Prve tri serije su bile više nego odlične, nažalost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kasnije su stvari otišle u drugom smeru i nisam uspela da se vratim u fokus sa početka", rekla je Arsović, prenosi Olimpijski komitet Srbije.

"Očekuje me miks dubl sa Milutinom Stefanovićem za tri dana i želim da tu ispravim sve greške", dodala je ona.

Arsović je u kvalifikacijama zauzela 29. poziciju sa rezultatom 623,3, dok je Vukašinović prvu predstavu na Igrama završila na 44. mestu sa učinkom od 617,8 krugova.

"Otvorile smo ovaj takmičarski dan za naš tim pa sam osećala još veću dozu odgovornosti. Ovo nije moja najbolja disciplina, u narednim danima ću pokušati da popravim utisak u novim nastupima. Očekivala sam i danas bolji rezultat, ali moramo da idemo dalje", rekla je Vukašinović.

Njih dve će ponovo na vatrenu liniju izaći 27. jula u miks konkurenciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ANDREA ARSOVIĆ NIJE ZADOVOLJNA NAKON PRVOG NASTUPA: U miksu ću ispraviti sve greške!

Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2021

Nastupiće za tri dana. Andrea Arsović i Sanja Vukašinović nisu uspele da se plasiraju u finale u discipline vazdušna puška. Nakon njihovog nastupa, za sajt OKS, Andrea je izjavila da nije zadovoljna, ali da će sve pokušati da ispravi za 3 dana kada ponovo gađa. – Nisam zadovoljna rezultatom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.