Arsene, hvala ti za lepa sećanja, ali vreme je da odeš!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2016, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsene, hvala ti za lepa sećanja, ali vreme je da odeš!

Navijači Arsenala poslali poruku menadžeru tokom utakmice sa Halom

Fudbaleri Arsenala pregazili su sinoć Hal (4:0) u reprizi FA kupa, ali je utisak mnogima u timu, a posebno menadžeru Arsenu Vengeru pokvarila poruka navijača Tobdžija.

Oni su tokom meča razvili transparent sa porukom Francuzu da je vreme za rastanak.

„Arsene, hvala na lepim sećanjima, ali vreme je da kažeš zbogom“, glasila je poruka Tobdžija koji su razočarani jer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tim nije pobedio na pet utakmica, a za vodećim Lesterom zaostaje čak osam bodova.

Vengeru je sve to veoma teško palo, pa je ljutito posle meča odgovorio na pitanje u poruci.

„Možete li da mi imenujete jednog čoveka koji je osvojio više trofeja od mene? Ovaj klub je u mnogo boljem stanju od kako sam ga ja preuzeo“, istakao je Francuz.

Legenda Arsenala Ijan Rajt takođe je kritikovao navijače.

„Razočaravajući potez navijača. Da, tim jeste imao nekoliko loših rezultata, ali je sada situacija znatno bolja posebno nakon ovog meča i pobede. Neka navijači povremeno pogledaju igrače i način na koji su odigrali neki meč, jer ne može samo menadžer da bude odgovoran za sve“, poručio je Rajt.

Stiv Brus, menadžer Hala, takođe brani kolegu od „napada“ svojih pristalica.

„Možda ti idioti koji žele promene na ovaj način istupaju, ali nemaju pravo jer ovde govorimo o jednom od najvećih menadžera u istoriji engleskog fudbala“, poručio je Stiv Brus.

Bilo kako bilo, pred Vengerom je raskrsnica. Predugo je u klubu, rezultati se pojave s vremena na vreme, pa bi možda mogao da razmisli da nije stvarno došlo vreme za rastanak posle punih 20 godina u Londonu.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.