Arsenalov raspad sistema, na Vemblijusreće nema!

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenalov raspad sistema, na "Vembliju"sreće nema!

Sramotni Arsenal delovao kao razbijena vojska protiv nadahnutog Liverpula. Na "Vembliju" šok u nadoknadi!

Arsenal očajan, od prvog minuta derbija bili su u nevolji. Liverpul je dominirao, Salah je propustio zicer, Čeh je odbranio, ali posle toga su ga ostavili na milost i nemilost Firminu u jednom od narednih napada, pa su se Redsi radovali.

Bilo je još nekoliko opasnih situacija pred golom gostiju, Arsenal bezopasan u napadu, zaista su delovali inferiorno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
I desilo se neminovno u finišu prvog dela, kada ostavite Manea "jedan na jedan" sa Holdingom, pretpostavljate kakav može biti ishod, ponovo je Čeh vadio loptu iz mreže, glatko vođstvo domaćina na poluvremenu.

U nastavku tačna na priču, Salah je pretrčao više od 60 metara, i završio akciju, potpun raspad sistema u Arsenalu.

  Mogao je da bude poker, malo je nedostajalo Maneu da se još jednom upiše u strelce.

Što nije Senegalac, jeste Staridž pošto je ušao u igru. Akcija Džana i Salaha, napadaču je ostao lakši deo posla, 4:0 za Liverpul.

Na kraju šansa i za našeg Grujića u finišu da uđe na teren u derbiju koji to nije bio, jer Arsenal deluje tužno...

Očekivani napadi Totenhema na gol Barnlija, Dajšova ekipa se zatvorila i čekala šansu kao na otvaranju protiv Čelsija. Doduše, pripretili su dva puta u prvih deset minuta, prekid je kao i obično njihova najbolja šansa.

"Pevci" su dominirali u posedu, šutirali u prvom poluvremenu čak 15 puta, ali kao ni gosti nisu uspeli da pogode okvir gola.

Ipak u nastavku,  greška Bena Mija na startu, lopta se odbila ka Dele Aliju koji ne propušta poklon, ni iz čega, "Pevci" dolaze do prednosti.

Nastavili su sa napadima, ali kao da Hari Kejn ne daje golove u avgustu, propustio je još jednu priliku.

Imao je i Eriksen šansu, pa ponovo Kejn, ali Tom Hiton je bio nesavladiv.

I onda šok, u samom finišu utakmice, gosti odnose bod sa "Vemblija". Vud, najskuplji igrač u istoriji Barnlija je razočarao "Pevce" za koje "Vembli" postaje nesreća, tačnije, i u drugim pokušaju nisu pobedili na hramu fudbala!

3. kolo:

Bornmut - Man Siti 1:2

Kristal Palas - Svonsi 0:2

Hadersfild - Sautempton 0:0

Njukasl - Vest Hem 3:0

Votford - Brajton 0:0

Man Junajted - Lester 2:0

Čelsi - Everton 2:0

VBA - Stouk 1:1

Liverpul - Arsenal 4:0

Totenhem - Barnli 1:1

Na tabeli Junajted ima sedam bodova, Hadersfild, Liverpul, Siti i VBA po 6, tri tima imaju po tri poraza, Bornmut, Palas i Vest Hem. Sledi dvonedeljna pauza zbog reprezentativnih obaveza.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.