Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2020, 18:52

Arsenalov džekpot, Vilijan upecan ugovorom na 3+1

Izgleda da je posao pred finalizacijom...

Nekada je bilo nezamislivo (pre svega u eri Arsena Vengera) da Arsenal ulaže u veterane, pa čak i u igrače u najboljim godinama, ali neke se stvari na Emirejstu izgleda menjaju. Tako bi moglo da se dogodi (i sva je prilika da hoće) da Tobdžije u narednoj sezoni pucaju iz oružja dvojice tridesetogodišnjaka, odnosno igrača koji su prevalili tridesetu. Sve pod uslovom da Pjer Emerik Obamejan pristane na novi ugovor koji mu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je ponuđen odmah posle trijumfa u FA kupu...

Brazilac Vilijan iako ovog meseca puni 32 i dalje je veoma zanimljiva roba na tržištu. Arsenalu nisu davane velike šanse za dovođenje krilnog napadača u konkurenciji Barselone i još nekih klubova, međutim posle onoga što se danas dogodilo klub iz Londona je apsolutni favorit za veliki potpis.

Ako je verovati uglednom Frans fudbalu Mikel Arteta poslao je zvaničnu ponudu Vililijanu koja je daleko najbolja od svih koje je do sada dobio (Barsa, doduše, još nije otvorila karte) i što je najvažnije - ugovor koji bi mogao da ga zadrži na Emiratima do 36. godine?! Navodi se da je Arsenal spreman na trogodišnju saradnju, plus još jedna opciona godina ukoliko određeni uslovi budu ispunjeni.

A tu je i izjava izvora bliskog pregovorima koji su očito u poodmakloj fazi:

"Dogovor je blizu, stvari idu u veoma dobrom smeru".

Arsenalu je očito dosta ulaganja u neproverene talente, red je da se upeca i neka krupna riba. S Obamejanom je bio pun pogodak, nadaju se Tobdžije sličnom ishodu i sa Vilijanom.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.