Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 11:23

Arsenal našao model za Partija: Lakazet i novac

O ovom predlogu pričaće se narednih dana

Arsenal je Pjer Emeriku Obamejanu namenio novi ugovor i povišicu koja bi značajno uvećala njegova dosadašnja primanja (11.500.000 evra godišnje), a istovremeno je u planu rasturanje napadačkog tandema sa Aleksandreom Lakazetom. Odnosno, sve se glasnije najavljuje odlazak francuskog napadača sa Emirejtsa.

I ne samo to, Lakazetu se već našla sledeća destinacija u karijeri – Atletiko Madrid. Ostrvski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pominju da je Lakazet na izlaznim vratima Arsenala, a da postoji velika šansa da on bude uključen u pregovore sa Rohiblankosima za transfer Tomasa Partija.

Arsenal je pokušao da za Partija izboksuje sniženje, odnosno transfer koji je daleko manji od otkupne klauzule u iznosu od 50.000.000 evra, ali na stadionu Vanda Metropolitano nisu želeli ni da čuju za takvu vrstu transakcije. Ili plaćanje otkupne klauzule, ili ništa.

Sada bi okolnosti mogle lako da se promene. Lakazet je izgubio mesto regularnog startera kod Mikela Artete, a Španac ima drugačiju taktičku viziju svog tima od one koju je imao Unaj Emeri. Zbog toga je, navodno, Lakazet jako nezadovoljan jer želi da igra redovno. Kako za njega više nema garantovane minutaže mogao bi da bude deo trampe sa Atletikom. Rohiblankosi su uporno u potrazi za još jednim napadačem koji bi odmenio Dijega Kostu, a Lakazet je Simeoneova želja još iz vremena kada je Francuz bio u Lionu.

Lakazetova cena je navodno 35.000.000 evra, a Arsenal je spreman da u celu priču uključi i određenu novčanu naknadu kako bi dobio Partija koji je izričita želja Mikela Artete za novu sezonu. A, podsetimo, Arsenal je već dogovorio transfer Vilijana za ukupnu platu od gotovo 18.000.000 evra, plus se pregovara sa Filipeom Kutinjom i Gabrijelom. Arsenal je spreman da se ovog leta ratosilja prekobrojnih igrača, počev od Matea Genduzija, preko Lukassa Toreire, do Škodrana Mustafija i Aleksandrea Lakazeta.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.