Arsenal lider, remi Junajteda i Čelsija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2015, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal lider, remi Junajteda i Čelsija

Fudbaleri Arsenala pobedili su danas na svom stadionu ekipu Bornmuta sa 2:0, u 19. kolu Premijer lige Engleske.

Arsenal je preuzeo vodeću poziciju u engleskom prvenstvu sa 39 bodova, jedan više od Lestera, koji će se sutra sastati sa Mančester sitijem.

Strelci su bili Gabrijel Paulista u 27. i Mestu Ozil u 63. minutu.

Mančester junajted je prekinuo seriju od tri poraza, ali je šest utakmica bez pobede u Premijer ligi, nakon remija na svom stadionu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Čelsijem bez golova.

Junajted je šesti na tabeli sa 30 bodova, dok je Čelsi na 14. mestu sa 20.

Srpski reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić odigrali su celu utakmicu za Čelsi.

Vest Hem je izbio na sedmo mesto pošto je posle preokreta sa 2:1 na svom stadionu savladao Sautempton.

Gosti su poveli preko srpskog fudbalera Dušana Tadića u 13. minutu, a pobedu Vest Hemu doneli su Mikal Antonio u 69. i Endi Kerol u 79.

Sautempton je ostao na 12. mestu engleskog prvenstva sa 24 boda.

Totenhemu važni bodovi, ludnica na Gudisonu

Fudbaleri Totenhema izbili su na treće mesto na tabeli Premijer lige, pošto su danas kao gosti sa 2:1 savladali Votford u 19. kolu engleskog prvenstva.

Totenhem je izbio na treće mesto na tabeli sa 35 bodova, koliko ima i četvrtoplasirani Mančester siti, koji će svoju utakmicu 19. kola igrati sutra protiv lidera Lestera.

Totenhem je vodio golom Erika Lamele u 17, izjednačio je Odion Igalo u 41, a potom je gostima olakšan posao isključenjem Nejtana Ejka u 63. minutu. Pobedu im je doneo Son Hung-Min u 89. minutu.

Everton je ponovo odigrao utakmicu punu preokreta, a ovaj put je na svom stadionu izgubio od Stouka sa 4:3, iako je vodio do 80. minuta.

Stouk je poveo preko Džerdana Šaćirija u 16, a izjednačio je Romelu Lukaku u 22. Ta dva igrača su bili strelci i trećeg i četvrtog pogotka, prvo Šaćiri u 45, a potom Lukaku u 64. minutu.

Prednost Evertonu doneo je Đerar Delofeu u 71. minutu, ali je Stouk uspeo da preokrene golovima Hoselua u 80. i Marka Arnautovića iz penala u 90.

Stouk je zabeležio drugu uzastopnu pobedu i osmi je na tabeli sa 29 bodova, tri više od Evertona, koji je 10.

Norič je golovima Džonatana Hosona u 24. i Đumersija Mbokanija u 87. minutu kao domaćin sa 2:0 savladao Aston Vilu, dok je VBA pogotkom Darena Flečera u 78. pobedio Njukasl, za koji je celu utakmicu igrao srpski fudbaler Aleksandar Mitrović.

Kristal Palas i Svonsi igrali su u Londonu nerešeno bez golova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.