Arsenal kupuje u Madridu?

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal kupuje u Madridu?

Menadžer Arsenala Arsen Venger želi da dovede kolumbijaskog napadača.

Brojna imena povezuju se ove zime sa prelskom u Arsenal, a poslednji na listi je Džekson Martinez iz Atletiko Madrida.

Iako je letos doveden kao veliko pojačanje iz Porta za 36 miliona evra, Kolumbijac nije ispunio očekivanja zbog čega je često na klupi kod Dijega Simeonea.

Venger očajnički želi da pojača konkurenciju u napadu, a do sada je već odbijen u želji da dovede >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Obamejanga, Havijera Ernandesa i Troja Dinija.

Martinez je ove sezone odigrao samo 12 utakmica i postigao tri pogotka, a prethodno je u dresu Porta za tri godine, na 132 meča postigao 92 gola.

Da li je on pravo rešenje za napad Arsenala?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hidink označio primarnu metu za zimski prelazni rok?

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2016, 11:21

Menadžer Čelsija zainteresovan je za kolumbijskog napadača...Kako prenosi Dejli miror, Čelsi želi da pojača konkurenciju u napadu, a prva meta Gusa Hidinka je napadač Milana Karlos Baka...Ovaj 29-godišnji napadač letos je stigao u Milan iz Sevilje, ali bi već posle šest meseci mogao da promeni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.