Arsenal kiksnuo i pao na četvrto mesto! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal kiksnuo i pao na četvrto mesto! (video)

Fudbaleri Arsenala remizirali su na svom stadionu sa Kristal Palasom rezultatom 1:1 (1:0).

Strelac za Arsenal bio je Aleksis Sančez u 45. minutu, a izjednačio je Bolasi u 81. minutu.

Arsenal je odigrao još jednu utakmicu ispod očekivanja, iako je tim Arsena Vengera imao više prilika za pobedu.

Od samog početka najopasniji igrač domaćih bio je Aleksis Sančez, koji je u nekoliko navrata šutirao ka golu, ali i proigravao Velbeka i Ozila koji su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neprecizni.

Ipak, u nadoknadi prvog dela igre, Arsenal je došao u vođstvo. Velbek je lepo proigrao Sančeza koji je glavom prebacio golmana Henesija.

Arsenal je malo pao u igri u drugom poluvremenu, Kristal Palas je čekao svoju šansu i dočekao je u 81. minutu. Bivši as Arsenala Emanuel Adebajor odložio je loptu za Bolasija, koji je sa dvadesetak metara oštro šutirao u prvi ugao, a stiče se utisak da je Petr Čeh možda mogao i bolje da reaguje.

Arsenal je u finišu pokušavao da dođe do sva tri boda, Žiru je pokušao posle kornera, ali promene rezultata nije bilo.

Ovim remijem, Arsenal je ostao na četvrtoj poziciji na tabeli, sa istim brojem bodova, ali lošijom gol razlikom od Mančester sitija.

Kristal Palas je ovim bodom najverovatnije obezbedio opstanak, pošto ima devet bodova više od Sanderlenda koji je prvi ispod crte.

Golove sa utakmice pogledajte OVDE.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.