Arsenal je čekao ovu pobedu maltene ŠEST godina!

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2020, 22:04

Arsenal je čekao ovu pobedu maltene ŠEST godina!

Arteta razbija prokletstva.

"Tobdžije" su zahvaljujući greški Pola Pogbe, sjajnom prodoru Beljerina a potom i hladnokrvnom Obamejangu uspele da slave na "Old Trafordu".

Pobeda protiv kluba koji pripada velikoj šestorki PL. Nešto što se nije desilo 29 utakmica, to jest Arsenal nije slavio kao gost u derbiju još od januara 2015. godine!

Predugo je čekao Arsenal, večeras jesu bili bolji rival i zaslužili sva tri boda.

Pre odlaska na reprezentativnu pauzu "tobdžije" će ugostiti Molde u Ligi Evrope a onda i Aston Vilu za sedam dana.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Francuz brutalan, znate li koja je najbolja pozicija za Pogbu?

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2020, 13:20

Jasno, vezni igrač snosi krivicu za jučerašnji poraz...Arsenal je konačno slavio na "Old Trafordu"!.."Tobdžije" su ova tri boda na "Teatru snova" čekali punih 14 godina, a tek osam godina manje čekaju pobedu kada gostuju klubovima iz top šest PL...Tragičar meča jeste Pol Pogba, Francuz se našao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.