Izvor: RTS, 06.Maj.2021, 13:18

Arsenal igra za finale LE i spas sezone (RTS 1, 21.00)

Fudbaleri londonskog Arsenala dočekuju Viljareal od 21.00 u revanš meču polufinala Lige Evrope, gde će ”juriti” minus iz prvog meča (2:1). Prenos je na RTS 1.
Čini se da ”tobdžije” mogu da budu srećni što su u prvom meču primili samo dva gola, a jedan koji su uspeli da daju pruža im realnu šansu da se nađu u poslednjem meču sezone.

Engleski tim će pokušati i da zadrži stopostotni učinika u duelima sa ”žutom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << podmornicom”, pošto je dobio prethodna dva dvomeča u okviru Lige šampiona (2006 i 2009).
Dok su gosti dobrim igrama u domaćoj La Ligi obezbedili nastup u Evropi i dogodine, Arsenalu je ovaj dvomeč i eventualni ulazak u finale jedina nada da igraju evro fudbal u narednoj sezoni.
Toga je svestan i Španac na klupi crveno-belih Mikael Arteta, koji je najavio ofanzivan pristup od prvog minuta, i to protiv Unaja Emerija, čoveka kojeg je i nasledio na klupi engleskog velikana.
Direktan prenos meča sa ”Emirata” je u 21 čas na našem Prvom programu.
U drugom revanši, Roma ima praktično nemoguču misiju da nadoknadi 6:2 iz prvog meča protiv Mančester junajteda.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   London,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viljareal odoleo Arsenalu i sprečio novo englesko finale!

Izvor: B92, 06.Maj.2021

Fudbaleri Viljareala sprečili su i drugo englesko finale ove sezone u evro kupovima!..Španci su kao gosti odoleli na gostovanju Arsenalu u Londonu, meč je završen bez golova, pa je Viljareal zahvaljujući pobedi od 2:1 u prvom meču stigao do prvog evropskog finala...Arsenal je dva puta preko Obamejanga...

Nastavak na B92...

Lester za Ligu šampiona, Svrake za opstanak

Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2021, 10:28

Lisice dočekuju Njukasl na otvaranju 35. kola Premijer lige..Ispustili su puleni Brendana Rodžersa minule sezone plasman u Ligu šampiona u poslednjem kolu. Ove je postojala bojazan da im ni mesto u prva četiri ne bi garantovalo izlazak u elitno takmičenje, ali je ispadanjem Arsenala iz Lige Evrope...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.