Arsenal i Sušica domaćini, Slavija gostuje Ovčaru

Izvor: KGsport.info, 01.Sep.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal i Sušica domaćini, Slavija gostuje Ovčaru

Fudbaleri Arsenala protiv Goča za prvenac pred svojim navijačima

Ovog vikenda igraju se utakmice trećeg kola Zone „Morava“. Dva kragujevačka predstavnika u ovom rangu takmičenja imaju šanse da na svom terenu osvoje bodove. Arsenal sutra (16,30) dočekuje novajliju u ligi, ekipu Goča iz Vrnjačke Banje, a Sušica se u nedelju, u isto vreme, sastaje sa Slobodom iz Čačka. Slavija odlazi u goste Ovčaru >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << iz Markovice kod Čačka.
Oba kragujevačka zonaša pred svojim navijačima sastaće se sa ekipama koje su bolje startovale. Palilulci su iz dva protekla kola inkasirali samo jedan bod i to u susretu sa Orlovcem u Mrčajevcima (0:0), a na svom stadionu ubedljivo izgubili od Jošanice iz Novog Pazara (1:5). Izabranici trenera Željka Buzića sutra imaju šansu da poprave utisak pred svojim navijačima. Dočekuju ekipu Goča, koju još drži euforija posle ulaska u viši rang, jer je u gostima pobedila Trepču, a sa kraljevačkom Slogom u Vrnjačkoj Banji igrala bez golova. Arsenal sutra treba da pokaže da li je na startu imao samo slab dan ili će se i u ovoj sezoni boriti za opstanak u ligi, ali osvajanje boda u gostima, ipak, upućuje na to da ova podmlađena ekipa može do boljih rezultata.
Fudbaleri Sušice (plavo-beli dresovi) miroljubivi na startu sezone
Sušičani imaju teži posao, jer dočekuju ekipu Slobode, koja je iz prethodna dva susreta osvojila maksimalan broj bodova i sa Jošanicom drži vodeću poziciju na tabeli. Međutim, ekipa koju vodi trener Uglješa Okiljević bolje je startovala nego u prethodnoj sezoni. Nije zabeležila pobedu, ali nije osetila ni gorčinu poraza. Oba susreta završena su istim rezultatom 1:1, protiv ekipe Baneta u Sušici i u proteklom kolu sa Karađorđem u Ribnici kod Kraljeva. Biće teško, ali ovaj susret je i velika provera da li je kragujevački zonaš sa sušičkog brda spreman ušao u ovu sezonu, jer za protivnika ima ekipu koja je najavila ozbiljnu konkurenciju za viši rang, Srpsku ligu „Zapad“
Ekipa Slavije, posle sjajne igre i ubedljive pobede u duelu sa Banetom iz Raške (3:0), sutra je gost Ovčara u Markovici. Protivnik je lošije startovao i  osvojio je samo jedan bod na domaćem terenu, a izgubio je u Lučanima. To je šansa da Bresničani pokažu da pobeda u prethodnom koolu nije bila slučajna i da imaju  ekipu da se i u ovoj sezoni bore za gornji deo tabele.
Tekst i foto: M. Jovičić
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Motivisano na „Pivare“ (nedelja, 16.30 h)

Izvor: KGsport.info, 02.Sep.2017, 10:56

PRONAŠLI POBEDNIČKI RECEPT: Fudbaleri Radničkog 1923.. Na krilima prve pobede u sezoni protiv Metalca u Gornjem Milanovcu, fudbaleri Radničkog 1923 ugostiće u nedelju, 3. septembra, od 16 časova i 30 minuta na stadionu „Čika Dača“ ekipu ČSK Pivare iz Čelareva, u utakmici 3. kola Prve lige...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.