Arsenal čuva veziste, Kazorla i Remzi potpisali nove ugovore

Izvor: Blic, 18.Mar.2014, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal čuva veziste, Kazorla i Remzi potpisali nove ugovore

Santi Kazorla, Aron Remzi i ekstratalentovani, 17-godišnji Gideon Zelalem produžili su saradnju sa Arsenalom na oduševljenje menadžera londonskog tima Arsena Vengera, ali nije navedeno na koliko godina.

"Zadovoljni smo što su Kazorla, Remzi i Zelalem potpisali nove ugovore. Prva dvojica su definitvno ključni igrači za nas, pa je njihova vernost podstrek za ceo klub, dok je Gideon veoma mlad, ali je pokazao talenat >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ogroman napredak, i radujemo se što ostaje kod nas", istakao je Venger za klupski sajt.

Kazorla je u avgustu 2012. godine iz Malage došao među "tobdžije" i ubrzo osvojio srca navijača, koji su ga proglasili za najboljeg igrača prošle sezone, u kojoj je odigrao 49 mečeva, najviše od svih fudbalera Arsenala.

"Veoma sam srećan zbog novog ugovora. Sjajno mi je u klubu otkako sam došao pre dve godine i mislim da možemo da budemo vrlo konkurentni u borbi za trofeje, što je meni izuzetno važno. Već imam lepe uspomene i nadam se da će ih biti još više", rekao je španski vezista.

Remzi je blistao od početka ove sezone, postigao čak 13 golova na 27 utakmica, ali ga je povreda u decembru odvojila od terena, što nije uticalo da dobije novi ugovor.

"Oduševljen sam zbog potpisivanja novog ugovora, već šest godina sam u Arsenalu, imamo sjajan tim. Mislim da smo ove sezone pokazali u kom pravcu želimo da idemo i želim da budem deo nečeg posebnog u Arsenalu", istakao je velški vezista.

Pored njih, Arsenal je produžio saradnju i sa Zelalemom, koji je za prvi tim debitovao u januaru protiv Koventrija u FA kupu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Arsenal čuva veziste, Kazorla i Remzi potpisali nove ugovore

Izvor: Dzungla.org, 18.Mar.2014

Santi Kazorla, Aron Remzi i ekstratalentovani, 17-godišnji Gideon Zelalem produžili su saradnju sa Arsenalom na oduševljenje menadžera londonskog tima Arsena Vengera, ali nije navedeno na koliko godina.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.