Arsen prelomio, ovo je cena za Aleksisa Sančeza!

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2018, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsen prelomio, ovo je cena za Aleksisa Sančeza!

Arsenal spreman da ga pusti šest meseci pre isteka ugovora!

Kako smo i pisali danas, Gvardiola treba da prelomi, on mora da kaže da li mu je Čileanac potreban ove zime.

U tom slučaju, Begristajn i Feran Sorijano stupaju u akciju, na adresu Arsenala otići će ponuda.

Večeras su engleski mediji javili da je Venger odlučio da pusti Sančeza kako bi pokušao da spasi novac i skupi sredstva za dovođenje zamene, pominju se i dalje Obamejang i Lemar.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Suma je oko 30 miliona evra, sada je pitanje samo da li Siti koji ima taj novac i dogovor sa Sančezom želi da plati ili će čekati leto.

Pita se i Čileanac, pominje se Čelsi, kao i Pari Sen Žermen koji prodaje Gonzala Guedeša, kao timovi koji bi mogli da pošalju ponude, ali Aleksis čini se želi samo u Siti.

Na potezu je Gvardiola, koji, kako smo danas pisali, za razliku od kolega iz ostalih timova iz vrha ima odrešene ruke.

Da li je ovo razlika? Gvardiolu pitaju da li želi najboljeg, Murinjo i Konte se ne pitaju ništa! https://t.co/p3HbNR1ZWI

— Sportske.net (@sportske) 04. јануар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.